Meille töihin

Share This Post

Työntekijöiden pyynnöstä olen päättänyt kertoa, miten rekrytointi toimii meillä, jotta meille hakeminen olisi helpompaa.

 

Olemme työntekijöidemme omistama yritys. Yrityksellämme on kaksi tärkeää mittaria: asiakastyytyväisyys ja työntekijätyytyväisyys. Sinua saattaa mietityttää, miksi tämä artikkeli on suomen kielellä, vaikka verkkosivumme ovat muutoin englanninkieliset. Tämä johtuu siitä, että valtaosa asiakkaistamme on edelleen Suomessa ja edellyttää asumista Suomessa sekä suomen kielen osaamista, mutta tähtäämme kansainvälisille markkinoille omien sovelluksiemme avulla.

 

Rekrytointiprosessi on äärimmäisen tärkeä niin työnhakijalle kuin työntekijällekin. Puhumalla hyvistä ja huonoista asioista rehellisesti ja suorapuheisesti luodaan pohja mielekkäälle ja pitkäkestoiselle yhteistyölle. Mielestämme tämä pätee työnhakijaan, sekä työnantajaan.

 

Jotta voisimme palvella paremmin työnhakijoita, kerromme tässä postauksessa mitä sinulta kysymme ja miten arvioimme hakijoita.

 

Otamme vastaan avoimia hakemuksia ja tämän lisäksi etsimme avoimiin positioihin osaajia. Valtaosa avoimista positioista on suomen kielellä, sillä useat asiakkaamme vaativat työskentelyä Suomessa suomen kielellä.

 

Haastatteluiden määrä riippuu siitä, kuinka hyvin tunnemme sinut ja kuinka haastavaan positioon olet tulossa. Mikäli haastatteluita pidetään useampi, tavoitteenamme on varmistaa, että viihdyt meillä mahdollisimman hyvin ja asiakkaamme arvostavat tekemääsi työtä.

 

Haastatteluissa on ideana keskustella ja varmistaa puolin ja toisin että olemme sopiva haaste työurallesi. Sinua haastattelevat ihmiset, jotka olisivat sinun tulevia työkavereita. Työhaastattelun jännittäminen on luonnollista ja kertoo mielestämme enemminkin siitä, että olet erittäin kiinnostunut tarjolla olevasta positiosta. Lisäpisteitä emme kuitenkaan jännittämisestä anna suuntaan tai toiseen. 😊

 

Aloitamme haastattelut tyypillisesti kertomalla yrityksestämme, jotta tiedät mahdollisimman hyvin työpaikastamme ja pystyt arvioimaan, olemmeko sellainen työyhteisö, joka sinua kiinnostaa. Pyrimme kertomaan mahdollisimman realistisen kuvan meistä ja työtehtävistäsi.

 

Tämän jälkeen ryhdymme keskustelemaan sinusta ja aloitamme tämän tyypillisesti koulutushistoriallasi, sekä aiemmilla työpaikoillasi. Näihin liittyen meitä kiinnostaa erityisesti mikä on ollut helppoa ja mikä vaikeaa, sekä mikä on mielestäsi ollut kivaa ja mikä tylsää. Nämä kysymykset ovat mielestämme luonteva tapa auttaa meitä oppimaan sinusta.

 

Koulutus- ja työhistorian jälkeen, pyrimme arvioimaan sinun tämänhetkistä osaamistasi. Arvostamme luottamuksellisuutta ja yksityisyyttä, joten saavutuksistasi kertoessasi meitä eivät kiinnosta asiakasprojektien salaisuudet, vaan sinun roolisi toimeksiannoissa. Lisäksi saatamme pyytää sinua suorittamaan osaamistestejä, joilla varmistetaan työtehtävässä vaadittavaa osaamista. Testi voi olla esimerkiksi määrityksen laatiminen tai skriptin lukeminen.

 

Menneisyytesi lisäksi meitä kiinnostaa miksi harkitset uutta työpaikkaa, sekä mitä asioita toivot uudelta työpaikalta. Näiden kysymysten avulla pyrimme varmistamaan, että viihtyisit työyhteisössämme mahdollisimman pitkään. Kysymme myös tyypillisesti pitkän tähtäimen tavoitteista ja haaveistasi, sillä mielestämme nämä ovat tärkeitä asioita työssä viihtyvyyden kannalta ja olisi hienoa, jos pystyisimme yhdessä pyrkimään pitkäaikaisia haaveitasi kohti.

 

Kysymyksiemme tavoitteena on varmistaa, että palkkaamme fiksuja, asiakaslähtöisiä ja aikaansaavia ihmisiä, jotka menestyvät meillä. Meillä osaaminen ja motivaatio kehittää osaamistasi ja firmaa merkitsee enemmän kuin kokemus työvuosissa.

 

Haluamme että haastattelun jälkeen sinulla olisi selkeä käsitys keitä me olemme ja millaista työkaveria etsimme. Esittämiemme kysymyksien jälkeen sinulla on mahdollisuus varmistaa, että olemme sellainen työnantaja, joka sinua kiinnostaa, ja tarjoamme sellaisia työtehtäviä, jotka sinua kiinnostavat. Mikäli haastattelun lopuksi ei tule kysymyksiä mieleen, niin niitä voi ja kannattaa esittää jälkikäteen.

 

Toivottavasti tämä blogiteksti auttoi sinua ymmärtämään, keitä me olemme ja miten toimimme. 😊 Mikäli haluat tutustua avoimiin positioihimme, niin tsekkaa ne täältä: https://appmore.com/career/

More To Explore

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch

EN